Нормално е, когато една коалиция е събрана отляво и отдясно с

...
Нормално е, когато една коалиция е събрана отляво и отдясно с
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Ако ГЕРБ не беше управлявала, сега щяхме да разполагаме само с ваксината Sputnik

Нормално е, когато една коалиция е събрана отляво и отдясно с концепцията да овладее колкото се повече структури в страните, да не може да се одобри бюджет за цяла година. Ако ГЕРБ не беше управлявала, в този момент нямаше да има ваксини от Европейски Съюз, а щеше да има само Sputnik. Тогава лечебните заведения щяха да са задръстени. Това заяви проф. Костадин Ангелов от ПГ ГЕРБ-СДС в имитация към проф. Георги Михайлов от Българска социалистическа партия по отношение на ръководство на пандемията от COVID-19 у нас по време на ръководството на ГЕРБ. Това стана по време на дебатите в приемането на бюджета за НЗОК.

" Президентът Румен Радев управляваше рецесията след нас. По същия метод изпълни огромните лечебни заведения у нас. Смъртността по времето на ръководството на Радев е била два пъти по-висока, в сравнение с при ръководството на ГЕРБ. Но тогава нямаше ваксини “, съобщи Ангелов и посочи, че точно поради това присъединяване на Българска социалистическа партия във властта е смъртоносно.

Проф. Асен Балтов допълни, че причината за претоварването е в неналичието на реанимационни кревати, заради което редица огромни лечебни заведения е трябвало да поемат потока.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР